Engeland wint landenstrijd om ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’

Engeland wint prestigieuze titel mooiste vuurwerkshow tijdens de 39ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Vuurwerkliefhebbers uit binnen- en buitenland waren massaal afgereisd naar de badplaats om twee weekenden lang te genieten van spectaculaire vuurwerkshows die de lucht van Scheveningen tussen de klok van 21.45 uur en 22.30 uur kleurde. Acht landen, waaronder Japan, Oostenrijk, België, Engeland, Nederland, Duitsland, China en Spanje, gingen de strijd met elkaar aan in de verkiezing van mooiste landenvuurwerkshow. Uiteindelijk ging Engeland er met de titel vandoor. De winnaar van dit jaar mag de titel tijdens de jubileumeditie verdedigen.

Prachtig slotweekend

“Met trots blikken wij terug op twee vuurwerkweekenden met fantastische vuurwerkshows. De sfeer op en rond de boulevard was goed. Na de afgelasting van vorig week vrijdag vanwege het weer, hebben de bezoekers dit weekend kunnen genieten van drie fantastische vuurwerkshows per avond. Met vanavond de shows van China, Japan en Spanje als hekkensluiters van het programma.”, aldus Bjorn van Dijl, voorzitter van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

 

 

Spectaculair vuurwerkshows van hoog niveau

Van Dijl vervolgt: “Nieuwkomer Engeland pakte deze editie uit met originele elementen die nog niet eerder in Scheveningen getoond zijn, had de sterkste opbouw en zeer goede variatie. Een stevige competitie met dit jaar Engeland als terechte winnaar. We danken alle samenwerkingspartners en sponsoren die deze editie mede mogelijk gemaakt hebben. We hebben er weer een geweldig evenement van gemaakt en kijken uit naar de jubileumeditie van volgend jaar. Dat wordt een knaller!”, aldus Bjorn van Dijl, voorzitter van Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.