Multigeneratievakantie in Portugal goedkoper voor opa’s en oma’s

Multigeneratievakanties staan garant voor family quality time en plezier voor zowel kinderen, ouders als grootouders. Steeds vaker gaan grootouders mee op reis om samen met de kinderen en kleinkinderen vakantie te vieren. De familiehotels van Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal zijn helemaal ingericht op de vakantiewensen van gezinnen met (jonge) kinderen en zetten dit najaar de meereizende opa’s en oma’s extra in het zonnetje.

Als dank voor het feit dat zij altijd voor de familie klaar staan, biedt Martinhal 30% korting op een eigen kamer wanneer zij samen met kinderen en kleinkinderen in Sagres verblijven. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van aantrekkelijk geprijsde ‘extended summer’ verblijven in Cascais of Quinta do Lago.

 

 

De vier Martinhal familiehotels in Cascais, Lissabon, Sagres en Quinta do Lago zijn gericht op een zorgeloze luxe vakantie met jonge kinderen: je vindt er onder andere crèches, speciale babymenu’s, babysitters en een Pyjama Club. Bij de babyconciërge kunnen gasten terecht voor alle benodigdheden die je als ouder liever niet ‘mee wil slepen’ naar de vakantiebestemming; babybedjes, flessenwarmers, potjes en aankleedkussens zijn op aanvraag bij het verblijf inbegrepen. Martinhal biedt speciale ouder & kind wellnessbehandelingen en familie yoga- of surflessen maar doet er ook alles aan om ‘me-time’ voor ouders te faciliteren. Een vakantie moet vooral relaxt zijn, voor zowel ouder als kind en daarmee nemen de hotels de rol van meereizende opa’s of oma’s in zekere zin over. Zo kunnen ook grootouders in alle rust meegenieten van de nazomervakantie in de Portugese septemberzon.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.