Lonely Planet Mooiste treinreizen

Dagelijks reizen zo’n 1 miljoen mensen in Nederland met de trein, op één van de drukst bezette spoornetwerken te wereld. Maar naast de ritjes tussen wonen en werk is er nog een wereld aan treinreizen te ontdekken buiten ons land.

Van de meest luxueuze ritten tot een simpel boemeltje, elke treinreis heeft zijn charme. In de nieuwe Lonely Planet Mooiste treinreizen staan de 60 meest bijzondere treinreizen ter wereld. Van de meest iconische treinreizen (zoals The Rocky Mountaineer in Canada) tot een heel kort maar bijzonder forensenritje in Hong Kong. Lonely Planet Mooiste treinreizen verschijnt 25 september.

 

 

Een binnenlandse vlucht is vaak een makkelijke en snelle oplossing om van A naar B te gaan. Maar je kan zoveel meer zien als je eens de trein pakt. In Lonely Planet Mooiste treinreizen vind je van alle continenten de meest bijzondere treinreizen. Van bekende routes die al jarenlang over het spoor razen tot nieuwe spoorlijnen zoals de hoogste spoorlijn ter wereld naar Lasha in Tibet.

 

 

Elke treinreis wordt vergezeld van praktische informatie, zoals ticketopties, dienstregelingen en haltes, prachtige foto’s van de omgeving en een geïllustreerde routekaart.

Een prachtig boek om geïnspireerd te raken voor de mooiste treinreizen ter wereld. Om even bij weg te dromen als je weer in de trein richting je werk stapt.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.