Veel vraag naar Last minute vakanties Sardinië door RTL serie Ollolai

De vraag naar last minute vakanties voor het Italiaanse eiland Sardinië stijgt sterk sinds een paar weken. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de RTL serie die zich afspeelt in het Italiaanse dorpje Ollolai.

Dit dorpje in de binnenlanden van Sardinië is het decor van de gelijknamige reality-serie, waarin Nederlandse stellen een bouwval kopen voor een euro die ze vervolgens opknappen.

 

Lees ook dit artikel: Verrassend La Palma

 

Inmiddels is er ook een tour langs de één euro huizen te boeken waardoor het dorp inmiddels aardig oranje kleurt.

 

 

“Voor Neckermann Reizen is het een mooie samenloop van omstandigheden”, aldus Ronald van Bruchem, manager Business Development voor Neckermann Reizen “we bieden dit jaar voor het eerst vakanties naar Sardinië aan met het vliegtuig en zijn blij met de extra aandacht die het prachtige eiland krijgt door de populaire serie. Het eiland is toegankelijker voor een groter publiek doordat het nu naast, met de auto ook met het vliegtuig aan te reizen is, wat al zorgde voor een toename van toerisme maar sinds de start van de uitzendingen over Ollolai zien we de vraag naar het Italiaanse eiland flink toenemen”.

Neckermann Reizen heeft afgelopen weekend aandacht besteedt aan het populaire TV programma in haar wekelijkse nieuwsbrieven en heeft daar veel respons op gekregen van mensen die graag het dorpje Ollolai willen bezoeken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.