Thalys lanceert premium experience voor lagere prijs

Thalys maakt reizen in stijl nog toegankelijker via ‘Premium Mini’. Met dit aanvullende aanbod profiteren groepen van twee tot zes personen permanent van alle voordelen van de meest luxe klasse, tegen een lagere prijs. Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar, voor reizen vanaf 4 september.

Gratis wifi, extra ruime stoelen en een heerlijke maaltijd. Dat is wat reizigers te wachten staat wanneer zij kiezen voor ‘Premium-mini’. Wie gebruik wil maken van deze faciliteiten aan boord, doet er verstandig aan niet te lang te wachten. Per maand worden slechts 2000 tickets voor dit tarief aangeboden.

 

 

Bestemming:
Amsterdam/Schiphol/ Rotterdam – Brussel: Oorspronkelijke prijs €77, Nieuwe prijs €60*
Amsterdam/Schiphol/Rotterdam – Parijs: Oorspronkelijke prijs €126, Nieuwe prijs €99*

“Onze doelstelling met ‘Premium Mini’ is tweeledig: we willen zoveel mogelijk mensen het beste van Thalys laten ontdekken – ons Premium-aanbod – en tegelijkertijd blijven bouwen aan onze missie om de Europese mobiliteit verder te ontwikkelen. Dat doen we door een aanbod voor te stellen, waarin ieder iets vindt dat voldoet aan zijn of haar behoefte. Daarnaast willen we meer reizigers in de gelegenheid brengen tussen onze bestemmingen te reizen”, zegt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

 

 

Aanvullende informatie

Premium Mini geldt voor alle Thalys bestemmingen, met uitzondering van binnenlandse of seizoensbestemmingen. Beschikbaar via alle gebruikelijke verkoopkanalen. Het is niet mogelijk tickets om te ruilen of in te wisselen voor geld.

Bezoek de website voor meer informatie en voorwaarden.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.