Interactieve Vuurwerkfestival app

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen zet dit jaar wederom de speciale Vuurwerkfestival app in om de bezoekers goed te informeren over de bereikbaarheid en het entertainment. De gratis app biedt bezoekers tal van functionaliteiten om op de hoogte te blijven van alle ins- en outs rondom de 39ste editie. Zo ontvangt de bezoeker informatie over onder andere de bereikbaarheid van het festivalterrein middels een interactieve kaart, het programma en het entertainment op het strand.

Hoe wordt vuurwerk gemaakt?

Het downloaden van de app is de optimale voorbereiding voor een bezoek aan het grootste vrij toegankelijke Vuurwerkfestival van Europa op 10, 11, 17 en 18 augustus. De Vuurwerkfestival-app is vanaf nu te downloaden en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

 

Interactieve features Vuurwerkfestival app

De Vuurwerkfestival-app biedt naast algemene informatie ook interactieve features. Zo kunnen bezoekers door middel van een ‘pin-integratie’ op de interactieve kaart pinnen plaatsen om de locatie van hun fiets, auto of bus gemakkelijk terug te vinden. Daarnaast krijgen bezoekers de kans om te stemmen op hun favoriete vuurwerkshow door een ster toe te kennen. Nieuw dit jaar is een chat waar alle bezoekers met elkaar kunnen communiceren. Verder ontvangen bezoekers pushberichten van de organisatie met het laatste nieuws. De applicatie werkt via GPS en heeft hierdoor minimale internetverbinding nodig. De officiële gratis Vuurwerkfestival app is te downloaden online. Zoek binnen de app naar het Internationaal Vuurwerkfestival en druk op interested.

 

 

Voorzitter Bjorn van Dijl: “Na de succesvolle inzet van de interactieve Vuurwerkfestival app vorig jaar zijn wij blij dat we bezoekers ook dit jaar de app weer kunnen aanbieden. We willen bezoekers optimaal op de hoogte houden over het programma, de bereikbaarheid en het entertainmentprogramma van het festival. Dit jaar zorgen we voor het ultieme festivalgevoel door de hele avond volop entertainment op het strand te presenteren met als ultiem hoogtepunt de spectaculaire vuurwerkshows rond de klok van 21.45 en 22.30 uur. Ook deze editie laten we de bezoekers meestemmen op hun favoriete vuurwerkshow. Hiermee beslissen de bezoekers samen met de professionele vakjury welk land er dit jaar met de titel vandoor gaat. Wij willen het publiek aanmoedigen om de festivalapp te downloaden om zo constant op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.