Samen met Warner Bros. en LEGO® Movie presenteert Turkish Airlines zijn nieuwe flight safety-video

Vanaf nu demonstreren Batman, Wyldstyle en andere figuren uit de LEGO-films de veiligheidsinstructies van Turkish Airlines. De nieuwe geanimeerde veiligheidsvideo – de eerste LEGO safety-video ooit gemaakt – loopt op een luchtige en grappige manier stap voor stap de veiligheidsprocedures langs. Compleet met cameo’s van beroemdheden en een catchy dansnummer. De film is gemaakt in samenwerking met Warner Bros. en de teams achter ‘The LEGO Movie’, ‘The LEGO Batman Movie’, ‘The LEGO NINJAGO® Movie’ en het langverwachte vervolg ‘The LEGO Movie 2’ die begin februari 2019 in de bioscoop verschijnt en de LEGO-helden herenigt voor een nieuw avontuur.

De veiligheidsvideo is de start van ‘het grootste samenwerkingsverband met de kleinste cast ooit’. Dit wijst erop dat er nog veel meer te verwachten is van de alliantie tussen Turkish Airlines en LEGO Movie. Zo lanceert Turkish Airlines in aanloop naar de wereldwijde release van “The LEGO Movie 2” een wereldwijde tv-campagne en geven ze vliegtuigen en acties op vliegvelden een filmthema. Ook komt er nog een tweede safety-video.

 

 

M. İlker Aycı, directievoorzitter van Turkish Airlines: “Als toonaangevende en wereldwijde luchtvaartmaatschappij leggen we de nadruk op veiligheid. Daarom waren we erg enthousiast dat we voor onze nieuwe veiligheidsvideo samen konden werken met Warner Bros. en de LEGO Movie-organisatie. Wij zijn allebei merken die overal in de wereld gewaardeerd worden en generaties en culturen samenbrengen. We hopen dat onze passagiers genieten van de animatie, die voor elk wat wils heeft.”

Blair Rich, President Worldwide Marketing van Warner Bros. Pictures Group en Warner Bros. Home Entertainment, voegt toe: “Het was geweldig om weer samen te werken met Turkish Airlines en om hun wereld uit te breiden met onze kleurige LEGO Movie-universum. Dit partnership toont hoe twee verschillende merken op een slimme en creatieve manier samenkomen om consumenten aan te spreken en hen entertainment te bieden.”

 

 

Feiten over de animatie

  • 16-koppig productieteam met twee concept-artists, drie layout-artists, zeven animators en vier lichttechnici.
  • De productie nam meer dan 950 dagen in beslag.
  • Er zijn meer dan 2,9 miljoen LEGO-stenen gebruikt.
  • Het kostte meer dan 9,6 miljoen CPU-uren (Central Processing Units) om 973 animaties te maken.
  • Er zijn 30 verschillende versies van de nieuwe veiligheidsvideo. Een video in het Engels en in het Turks voor de 15 verschillende vliegtuigtypen.

De veiligheidsvideo is te bekijken op het YouTube-kanaal van Turkish Airlines.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.