In 8 dagen van Italië naar Nederland fietsen

Camping Parc La Clusure in Bure/Tellin is druk bezig met het treffen van de eerste voorbereidingen voor de ontvangst van meer dan 350 deelnemers aan Tour for life (inclusief begeleiders en vrijwilligers) en voor de ontvangst van 400 deelnemers (inclusief begeleiders en vrijwilligers) aan Duchenne Heroes.

fietsen-montee-du-col-de-vars-foto-www-scalpfoto-com

Tour For Life

De 10de editie van Tour For Life vindt plaats van 26 augustus tot en met 2 september aanstaande. Ruim 200 deelnemers fietsen voor het Daniel den Hoed Fonds; financier van kankeronderzoek van het Erasmus MC Kankerinstituut.

Begeleid door sportmasseurs, motorrijders en sportkoks fietsen de deelnemers in 8 dagen van Italië naar Nederland over bekende cols door de Alpen, Vogezen, Jura en Belgische Ardennen.

 

 

Op 31 augustus verblijft deze groep van 350 personen in Parc La Clusure en vertrekt op 1 september naar Nederland. Parc La Clusure draagt Tour for Life een warm hart toe en doneert een bijdrage die is gebaseerd op het aantal deelnemers dat op het vakantiepark overnacht.

 

 

Duchenne Heroes

In het weekend van 8 en 9 september verwacht Parc La Clusure 400 deelnemers aan Duchenne Heroes inclusief hun begeleiders. Zij maken een mountainbiketocht met een lengte van 500 of 700 kilometer door 4 verschillende landen. Deze tocht wordt dit jaar voor de 13de keer gemaakt met als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen de vreselijke ziekte van Duchenne. Vanzelfsprekend neemt Parc La Clusure ook deze gelegenheid te baat om haar steentje bij te dragen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.