Beachcomber Resorts & Hotels lanceert Teens Club Beachcomber App

Beachcomber Resorts & Hotels in Mauritius heeft de Teens Club Beachcomber App gelanceerd, een innovatieve app en een sociaal netwerk gericht op tieners. Via geolocatie verbindt de app twaalf- tot zeventienjarige gasten met andere tieners die in hetzelfde hotel verblijven.

Teens Club

De Teens Club Beachcomber App is eenvoudig, leuk in gebruik en biedt een breed scala aan functies. Het moedigt tieners aan om te communiceren en om deel te nemen aan de activiteiten die door hun hotel worden aangeboden. De app is beschikbaar op Android en iOS en nodigt gebruikers uit om een profiel aan te maken met vermelding van de data van hun verblijf en hun interesses. Vervolgens krijgen ze toegang tot het activiteitenprogramma en kunnen ze met hun nieuwe vrienden chatten. Gebruikers ontvangen meldingen over de interessante activiteiten en kunnen hiervoor andere tieners uitnodigen, de evenementen beoordelen en zelfs hun eigen evenement maken. De app gebruikt geolocatie om gebruikers door het hotel te loodsen en hen te vertellen wanneer hun vrienden in de buurt zijn.

 

 

Jonge gasten

Beachcomber vergeet haar kleine gasten ook niet. Kinderen van drie tot twaalf jaar kunnen gratis gebruikmaken van de Kids Clubs waar allerlei passende activiteiten worden georganiseerd. Deze gasten zullen bij thuiskomst terugdenken aan de spellen die ze speelden en het plezier dat ze hadden in de Kids Clubs. Voor peuters biedt Beachcomber een babysitting-service op aanvraag. Jouw baby is in de veilige en deskundige handen van een van de Beachcomber familieleden.

 

 

Jonge gasten

Als ouders hun kamer met hun kinderen delen tijdens het laagseizoen, dan zijn de kinderen ‘free of charge’.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.