Dolle pret in Duitse pretparken

In Duitsland vind je maar liefst meer dan 100 pretparken. Jaar in, jaar uit weten ze hun publiek weer te verrassen met nieuwe attracties, wervelende shows of mooie themahotels. Ook deze zomer is er voor waaghalzen, adrenalinejunkies én kleine avonturiers weer van alles te beleven. Van beertje Paddington en Peppa Pig tot bloedstollende VR-achtbanen en een stoer piratenhotel. In deze nieuwsbrief praten we je helemaal bij!

Op VR-reis door Europa

In Duitslands grootste pretpark zorgen 15 Europese themagebieden met Griekse tempels, de geur van versgebakken stokbrood en vurige flamencoshows voor een ultiem vakantiegevoel. In ‘Engeland’ loop je dit seizoen voor het eerst beertje Paddington tegen het lijf, dat ook de hoofdrol speelt in een nieuwe ijsshow. In ‘Frankrijk’ stap je in een nieuwe VR-achtbaan, de Eurosat – CanCan Coaster, en ook het beroemde Moulin Rougetheater is er sinds kort te bewonderen.

 

Voor snelle beslissers: Phantasialand

Zin om spontaan een dagje weg te gaan? Dan lonkt het gezinsvriendelijke attractiepark Phantasialand met een offer you can’t refuse: t/m 30 augustus ontvangen alle bezoekers een gratis entreebewijs voor een tweede dag in het park, dat iets ten zuiden van Keulen ligt! Tijd genoeg dus om alle avontuurlijke attracties in de 6 themagebieden te ontdekken of je te vergapen aan sensationele shows vol dans, muziek en acrobatiek.

 

 

Avontuur aan de Oostzee

Op een prachtig plekje aan de Oostzee ligt het Hansa-Park, een attractiepark waar alles draait om de hanze: een verhaal over de middeleeuwen, handel, scheepvaart, vrijheid en avontuur. En dat laatste wordt wel heel letterlijk genomen: in de nieuwe attractie ‘Barcos del Mar’ zit jij achter het stuur en bepaal je zelf hoe hoog en schuin je gondel gaat. Genoeg geweest? Laat je dan betoveren door de twee nieuwe theatershows.

Nieuw: Peppa Pig Land

Goed nieuws voor alle peuters en kleuters: In het Heide Park Resort is dit seizoen het Peppa Pig Land geopend! Het nieuwe kinderparadijs telt vier attracties rondom het populaire roze varkentje en overnachten kan in een van de bijpassende themakamers. Zonder kinderen op pad? Heide Park behoort tot de grootste attractieparken van Duitsland en is met zijn vele achtbanen ook perfect voor adrenalinejunkies!

Overnachten als een piraat

Slapen op een pirateneiland? Dat kan in Legoland! Het nieuw geopende themahotel ‘Pirateninsel’ heeft 42 kamers. Slapen doe je in een piratenschip en het menu in het smokkelaarsrestaurant is speciaal samengesteld voor echte zeerovers. Ook nieuw: de achtbaan ‘Project X’ is omgebouwd tot VR-achtbaan. Zet je VR-bril op en race tegen bekende legofiguren in een 360° Legowereld. Plezier gegarandeerd voor jong en oud!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.