Themapark Puy du Fou verkozen tot beste attractiepark van Frankrijk en Europa

De TripAdvisor Travellers’ Choice Ranking Awards van 2018 zijn bekend. Grote winnaar is het Franse themapark Puy du Fou, dat verder omhoog klimt en nu wereldwijd op nummer 3 staat. Puy du Fou is dé internationale referentie voor live shows, totaal beleving en de nieuwste technologieën.

TripAdvisor heeft deze week de resultaten vrijgegeven van de Travellers’ Choice 2018 Awards, de grote jaarlijkse ranglijst op basis van bezoekersbeoordelingen. Het themapark Puy du Fou gaat dit jaar weer een flink aantal plaatsen vooruit. Op de Europese ranglijst klimt het park één plaats omhoog en stoot hiermee het populaire Europa-Park in Duitsland van de troon. Op wereldniveau stijgt Puy du Fou spectaculair en wint het 12 plaatsen in slechts 2 jaar tijd. Een bronzen medaille en een plaats op het podium dus, en dat op wereldniveau.

 

 

Ook Nederlanders ontdekken het populaire themapark meer en meer. “We zijn zeer blij dat we een stijging van ruim 41% aan onlineboekingen van Nederlanders hebben kunnen realiseren. Met deze internationale herkenning hopen we dat nog meer Nederlandse toeristen de weg vinden naar ons themapark, ze zijn van harte welkom.” aldus David Nouaille, Directeur Marketing & Communication van Puy du Fou.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.