Hiking-week vanuit Lermoos met ervaren berggidsen

De ervaren wandelgidsen van Bergsport Total kennen de mooiste wandelgebieden van Tirol als geen ander. Vanuit het pittoreske dorpje Lermoos aan de Zugspitz Arena ontdek je de mooiste plekjes van deze prachtige bergstreek. Hotel Post Lermoos biedt nu een aantrekkelijk arrangement waarbij je overdag wandelt met professionele berggidsen en na gedane arbeid geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij.

Je wandelt onder andere over de Zugspitze en leert de ontzagwekkende berg van alle kanten kennen. Lieflijke almen, indrukwekkende kloven, kristalheldere bergmeertjes en afwisselend boslandschap: de natuur is hier prachtig. De grotere hoogteverschillen worden met liften overbrugd. Je kunt kiezen tussen wandelroutes die geschikt zijn voor beginners en voor meer ervaren bergwandelaars.

 

 

Arrangement Hotel Post****S: Hiking-week

Hotel Post in Lermoos combineert op aangename wijze actieve wandeltochten met luxe wellness en culinaire hoogstandjes. Tijdens de Hiking-week wandel je een week lang door een van de mooiste wandelgebieden van Oostenrijk onder begeleiding van een professionele berggids. Het Hiking-week Arrangement bestaat verder uit zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension. Inclusief gebruik van het drieduizend vierkante meter grote Spa-complex met vele luxe sauna’s en baden.

 

 

Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.