Moco Museum nodigt liefdesmatches uit voor date tijdens Pride Amsterdam

Het Moco Museum lanceert een unieke actie tijdens Pride Amsterdam: A Match Made in Moco. Het meest roze museum van Amsterdam geeft iedereen die in de week van de Pride een leuke match heeft via een datingapp, zoals Tinder en Grindr, één gratis kaartje voor een date in het museum. Naast het museumbezoek krijg je geheel in stijl een gratis poster met het beroemde Banksy werk ‘Kissing Coppers’, met twee zoenende politiemannen, mee naar huis. De actie is alleen geldig tijdens Pride Amsterdam (zaterdag 28 juli t/m maandag 6 augustus) en enkel als je kunt aantonen dat je een match bent op een datingapp.

Pride Amsterdam is een negendaags festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Het jaarlijkse hoogtepunt is de wereldberoemde en unieke Canal Parade bestaande uit een bonte stoet van 80 boten en honderdduizenden enthousiaste en kleurrijk uitgedoste bezoekers. Het is de grootste en bekendste Pride van de wereld.

 

Lees ook dit artikel: Moco Museum exposeert ICY and SOT

 

Sinds de opening van het museum in 2016, laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. Naast grote publiekstrekker Banksy heeft het museum onder andere werken van Andy Warhol en Salvador Dali tentoongesteld en is momenteel Icy & Sot – A Moment of Clarity te zien. De visie van het museum is vooral gericht op het uitlichten van leiders en influencers van moderne kunststromingen (zoals Street- en Pop Art). Met spannende tentoonstellingen voldoet Moco aan de behoefte van een groot publiek.

 

 

Moco is een particulier initiatief van Lionel en Kim Logchies, eigenaren van Lionel Gallery aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam. Al meer dan achttien jaar werkt het kunstkoppel met werken van internationale kunstgrootheden. Van Pablo Picasso tot Jeff Koons, van Damien Hirst tot Jean Michel Basquiat.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.