Fantastische aanbiedingen voor Emirates passagiers die deze zomer naar of via Dubai vliegen

Reizigers die er nog niet over uit zijn wat te doen deze zomer kunnen profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen in Dubai. Het enige wat hiervoor nodig is, is Emirates te kiezen als airline. Na het boeken van een vlucht kunnen passagiers gebruikmaken van exclusieve tarieven in hotels van wereldklasse, genieten van uitstekend amusement en korting krijgen op tickets voor de beste shows en attracties van de stad.
emirates

Mensen kunnen in het stijlvolle Rove Dubai Marina al vanaf $ 49 per nacht Dubai ervaren. De prijs geldt voor twee gasten per kamer en is inclusief twee gratis tickets voor een bezoek aan Dubai Parks and Resorts – het grootste themapark in de regio, met MOTIONGATE Dubai, BOLLYWOOD PARKS Dubai, LEGOLAND Dubai en LEGOLAND Water Park. Allen te bezoeken met hetzelfde ticket.

Downtown Dubai

In Downtown Dubai kunnen reizigers de iconische architectuur bewonderen en genieten van de beste winkels en restaurants. Het bruisende centrum biedt verschillende hotelopties, waaronder Rove Downtown, Manzil Downtown en The Address Downtown. Mensen die ervoor kiezen in dit gebied te verblijven, kunnen gebruikmaken van speciale tarieven voor deze drie hotels.

 

Lees ook dit artikel: De 6 must-sees in Dubai

 

Rove Downtown biedt $ 99 per hotelovernachting voor twee gasten. Hierbij inbegrepen zit een kaartje voor het gloednieuwe ‘Virtual Reality Park’, gelegen bij Dubai Mall – ’s werelds grootste en meest bezochte winkel- en entertainmentlocatie.

Manzil Downtown biedt $ 149 per nacht voor twee gasten per kamer, inclusief twee gratis kaartjes voor ‘La Perle’ – het theater dat haar publiek meeneemt in een interactieve ervaring over het verleden, het heden en de toekomst van Dubai.

Men kan er ook voor kiezen in The Address Downton te verblijven voor $ 199 per nacht voor twee gasten. Dit is inclusief gratis kaartjes voor een bezoek aan ‘At The Top’, Burj Khalifa – het hoogste gebouw ter wereld. Hier hebben gasten een verbluffend 360-graden uitzicht op de stad vanaf een hoogte van 456 meter.

Alleen met Emirates

Mensen kunnen profiteren van deze aanbiedingen door simpelweg hun vlucht te boeken met Emirates en hun voorkeursaanbieding te kiezen. Perfect voor reizigers die een paar dagen in Dubai willen doorbrengen voorafgaand aan hun volgende bestemming, of voor degenen die van plan zijn om in de stad te blijven. Reserveringen moeten 24 uur voor aankomst worden gemaakt en passagiers worden verzocht hun Emirates-ticket te tonen bij de check-in van het hotel.

 

 

De aanbieding is geldig voor elke Emirates reservering gemaakt van 1 juli tot 29 september 2018 en voor hotelovernachtingen tussen 1 juli en 30 september 2018.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.