Voor een echte Escape moet je naar Cook’s Club

De laatste nieuwe aanwinst van de Thomas Cook Hotels & Resorts heeft sinds kort maar liefst 3 Escape rooms. Deze trend mag natuurlijk niet ontbreken in het hotel voor de Millenial. In Nederland is het in de afgelopen vijf jaar een begrip geworden en er zijn op dit moment meer dan zeshonderd escape rooms verspreid over het land te vinden.

In Cook’s Club is het mogelijke om drie verschillende Escape rooms van 50 minuten te spelen. Één daarvan heeft het Scary-movie thema waardoor het een ‘funny-scary room’ wordt genoemd. De ‘Count Down room’ gaat over een kamer waarin de spelers binnen 50 minuten een bom moeten ontmantelen en in ‘The Box’ staat het spel bol van verschillende raadsels en codes die binnen de tijd opgelost en gekraakt moeten worden. Naast de Escape rooms is er ook een steeds populairder wordend fenomeen the ‘Rage Room’ te vinden in het vernieuwende hotelmerk.

 

 

Naast bovengenoemd entertainment zijn er ook nog 3 VR rooms in het hotel. Deze kamers zijn uitgerust met de laatste technologische snufjes en zorgen voor een combinatie van trendy technologie en een live-adventure game. Dit kan per kamer apart gespeeld worden maar de kamers kunnen ook met elkaar verbonden worden zodat je met drie personen tegelijk kunt spelen, een betere ervaring ga je nergens vinden.

 

 

En tenslotte, of het nu dag of nacht is, laat je gaan met een groep vrienden in je eigen privé-clubruimte, en organiseer je eigen feest in een mooie geluiddichte ruimte. Er is een uitgebreide muziekbibliotheek beschikbaar waardoor je kunt dansen op nummers van je keuze in een luxe club compleet met glitterbal en een videoscherm. De kamer is geschikt voor maximaal 10 personen.

Cook’s Club op Kreta is een volledig gerenoveerd hotel met 148 kamers in de populaire vakantieplaats Chersonissos aan de noordkust van Kreta. Het hotel is nu helemaal ingericht op de wensen en eisen die belangrijk zijn voor de nieuwe generatie reizigers: geweldig design, eenvoudige kamers met heerlijk eten, uitstekende drankjes en soundtracks van dj’s die het zwembad overdag tot na zonsondergang omringen.

Cook’s Club is eenvoudig van opzet en een weerspiegeling van de manier waarop accommodatie en dineren in onze grote steden zijn getransformeerd naar een meer casual ervaring met behoud van kwaliteit.

Prijzen:

  • Escape Room vanaf € 13,50 per persoon
  • Rage room vanaf € 19,50 per persoon
  • VR-ervaring van € 10 per persoon gedurende 30 minuten
  • Privéclubruimte van € 1 per minuut tot € 500 voor een VIP-ervaring voor 10 personen

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.