Air Transat verkozen tot ‘s werelds Best Leisure Airline 2018

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, is trots erop gekozen te zijn tot ‘s werelds Best Leisure Airline bij de uitreiking van de Skytrax World Airline Awards. Jean-François Lemay, President-General Manager van Air Transat, was op de officiële ceremonie in London aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Ieder jaar worden de winnaars gekozen op basis van de uitkomst van het grootste airline tevredenheidsonderzoek onder 20 miljoen reizigers van over de hele wereld.

Ontzettend trots

“Uitgekozen worden tot ’s werelds Best Leisure Airline is een eer waarop we ontzettend trots zijn aangezien het door onze passagiers is toegekend,” aldus Jean-François Lemay. “Deze eer strekt zich uit tot al onze medewerkers wiens inzet, kwaliteitsservice en harde werk ervoor zorgen dat onze passagiers een aangename en gedenkwaardige ervaring hebben zodat hun vakantie start op het moment dat zij aan boord gaan. Air Transat is trots erop al zeven jaar op rij geschaard te worden onder de beste vakantieluchtvaartmaatschappijen en voor de tweede keer in de geschiedenis bovenaan in de lijst te staan. Nogmaals, ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen van onze passagiers.”

 

 

De Air Transat ervaring

Air Transat vliegt naar meer dan 60 bestemmingen in 26 landen. Het biedt talloze voordelen voor een uitzonderlijke vliegervaring. De Club Class, met een aparte cabine en priority services, geeft aan boord veel privileges zoals het Chef Menu van de Canadese top chef Daniel Vézina. Passagiers in Economy Class kunnen kiezen voor Option Plus zodat men o.a. een extra stuk ruimbagage mag inchecken en een stoel kan kiezen.

 

 

Er zijn veel redenen waarom vliegen met Air Transat zo aangenaam is. Het comfort in de cabine, gratis warme maaltijden op Trans-Atlantische vluchten, persoonlijk entertainment via individuele touchscreens en met de Air Transat mobiele app en een attente crew.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.