Een vrolijke noot in de tuinen van Paleis het Loo

Op zondag 29 juli is er tussen 14.00 en 16.00 uur weer muziek in de tuinen van Paleis Het Loo. Het Trio Dilectio treedt op, met Kat Carson als sopraan, Esin Yardimli Alves Pereira op viool en Ricardo Alves Pereira op klassieke gitaar. Voor het concert gelden de reguliere entreetarieven, er wordt geen toeslag gerekend.

De keuze voor de ensembles en de muziek in de concertserie ‘Een Vrolijke Noot’ is geïnspireerd op de barokke periode waarin het paleis en de tuinen zijn ontworpen.

 

 

Een entreeticket voor Paleis Het Loo geeft tevens toegang tot het programma BuitenGewoon Open: het Stallencomplex, Kinderatelier, paleisdak, de tuinen en de Oranje-wandeling. Bij de concertlocatie onder de Colonnades in de tuinen is een petitfour bar waar hartige en zoete petitfours, ijs en diverse soorten koffie en thee verkrijgbaar zijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.