Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo

Museum Paleis Het Loo organiseert in de zomervakantie voor jonge museumbezoekers tien Prinsen- & Prinsessendagen. Vanwege de enorme belangstelling van de afgelopen jaren zijn er extra dagen bijgekomen. De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor voor dit zomerevenement waar kinderen zich voor een dag een echte prins of prinses kunnen voelen.

In de paleistuinen kan kennis worden gemaakt met het koningspaar Willem & Mary en hun hofhouding. Kinderen kunnen zich laten schminken, zelf een kroontje versieren of een medaille maken. Natuurlijk mogen de kinderen als prins of prinses verkleed naar Paleis Het Loo komen. Er zijn verschillende activiteiten, zoals een goochelshow door een toverlakei, een theatervoorstelling en een stokpaardjes-race. Ook rijdt er weer een witte sprookjeskoets die de jonge prinsen en prinsessen naar de tuinen brengt (€1,- p.p. extra). En niet te vergeten veel klimplezier in Speelpaleis Het Loo.

 

 

Een entreeticket voor de Prinsen- & Prinsessendag bedraagt € 5,00 p.p. voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, kinderen van 0-3 jaar zijn gratis. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Koop je tickets online.

 

 

Tip: Reserveer online een high tea met kinderchampagne in de Balzaal of een picknickmand voor een koninklijke picknick in de paleistuinen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.