De mooiste accommodaties in de Verenigde Staten

Op Koningsdag viert Nederland een feestje, op the 4th of July was Amerika aan de beurt. En aangezien alles in de Verenigde Staten groot en uitbundig is, geldt dat uiteraard ook voor de nationale feestdag. Vuurwerkshows, parades, kermissen en wereldberoemde sportevenementen – Independence Day was een waar spektakel.

In zo’n enorm land zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Het is niet voor niets de meest populaire ver weg bestemming van Nederlanders. Airbnb tipt 4 van de meest gewilde accommodaties in de USA. Van een boomsuite in Atlanta tot een bamboehuisje op Hawaii en van een glamoureuze Airstream in de bergen van California tot een tuinhuis met zwembad in Miami. Droom je mee?

Over de top

Dit boomhuis in Atlanta is bijzonder. Van alle Airbnb-adresjes is het een van de meest wishlisted accommodaties ter wereld. Op boomhuis-gebied wordt het dan ook niet beter dan deze topsuite. Hij bestaat uit drie sprookjesachtige ruimtes – woonkamer, slaapkamer en terras – die door touwbruggen zijn verbonden, het bed staat op wielen en kun je op warme dagen naar buiten rollen. En je krijgt hier the best of both worlds, want deze prachtige bos-oase is niet ver van het centrum van bruisend Atlanta. Liever nog wat exotischer? Boek dan het vintage bamboehuisje op Hawaii en waan je Tarzan (of Jane). Uit de douche komt regenwater, energie krijg je van de zon en om je heen zie je niet anders dan tropisch regenwoud. De verhuurder heeft dit huisje zelf gebouwd en ingericht in kekke jaren ’70 stijl, het staat op palen voor maximaal uitzicht en de badkamer kan helemaal open – douchen tussen de boomtoppen!

 

 

Next level glampen

Wil je even helemaal weg van alles? Maximaal contact met de kracht van moeder natuur? In de bergen van Santa Monica kun je next level glampen in deze omgebouwde Airstream met uitzicht over de Stille Oceaan. Je hebt niet alleen de camper en de buitenbadkamer voor jezelf, ook in de wijde omgeving kom je nauwelijks een mens tegen. De zonsondergang is adembenemend, de sterren kraakhelder en met de auto zoef je zo de berg af om te surfen – of ga lekker hiken door je niemandsland. Aan de andere kant van Amerika, in Miami, Florida, ligt dit knusse tuinhuisje met zwembad. Je slaapt in de tuin van je hosts en die zijn zo geweldig dat de reviews grotendeels over hen gaan. Een prachtige tropische tuin, het centrum van Miami op een kwartiertje rijden en de dag beginnen met een duik in je zwembad – heerlijk voor the 4th of July of op elke andere dag.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.