Transavia start vluchten naar Krakau

Vanaf april kunnen passagiers Transavia-tickets kopen voor de najaar- en winterperiode van 2018-2019. Vergeleken met vorige winter worden er ruim 123.000 extra stoelen aangeboden. Behalve op de vier nieuwe routes wordt de extra capaciteit met name ingezet op het vluchtschema vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Het winterschema gaat in op 1 november 2018 en loopt t/m 31 maart 2019.
Keuze en gemak bij Transavia

Vier keer per week naar Krakau vliegen

Vanaf Eindhoven Airport vliegt Transavia deze winter tot wel vier keer per week naar Krakau in Polen. Vanuit Amsterdam vliegt Transavia al naar Polen, naar Katowice. Met de nieuwe bestemming Krakau maken ze deze populaire regio in Polen nog beter toegankelijk voor reizigers vanuit Nederland.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.