Nieuwe uniformen voor VLM-medewerkers

Sinds kort dragen de piloten en het cabinepersoneel van de in Antwerpen gevestigde luchtvaartmaatschappij VLM een nieuw, modieus uniform. Het ontwerp van uniform met de bijhorende das en damessjaal is van het bedrijf The Outfit Factory uit Lier.

De jassen, vesten, broeken, jurken en rokken zijn uit een donkerblauwe stof gemaakt van 54% polyester, 44% virgin wool en 2% elastane. Hemden en blouses zijn wit. In de dassen en sjaaltjes werden lichtblauwe en gouden accenten verwerkt. De damessjaals zijn gemaakt van een polyester twill en voor de dassen werd gekozen voor een microfill polyester. Voor het opvallende design van de dassen en sjaaltjes tekenden de grafische medewerkers van The Outfit Factory.

 

 

Er werd gekozen voor duurzame, comfortabele stoffen gekozen. De uniformen zijn kreukvrij en de stewardessen hebben de keuze uit een rok, jurk of een broek.

 

 

VLM biedt op dit ogenblik lijnvluchten aan van Antwerpen naar Aberdeen, Birmingham, Keulen-Bonn, London City Airport, Maribor, München, Rostock en Zurich. Vanaf 1 oktober worden nog twee routes aan het netwerk toegevoegd, nl. Antwerpen-Manchester en de lijn tussen de Luchthaven Oostende-Brugge en Manchester.

Tot en met zondag 8 juli 2018 loopt er een promotie van 39 EUR op alle bestaande routes (behalve op de routes Antwerpen-Londen City, Antwerpen-Rostock en Keulen/Bonn-Rostock) voor reizen tussen 16 juli en 31 augustus 2018.

Bij VLM Airlines zijn drankjes en snacks inbegrepen in de ticketprijs en elke passagier mag gratis een bagagestuk van maximaal 23 kg in te checken. Op de luchthaven van Antwerpen kunnen passagiers tot 20 minuten vóór de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.