Met een gunstig familieticket naar Kasteel Hoensbroek

Bijna zomervakantie! Wat zijn jouw plannen? Bij Kasteel Hoensbroek is deze zomer in ieder geval heel veel te beleven. Hier komen avonturen uit verre verledens tot leven. Waan je als een ridder of prinses, zoek de zeven schatkisten en speel de middeleeuwse spelen.

Ontdek Kasteel Hoensbroek met de vaste route uit het rondleidingsboekje of kies voor de KaSpeelTocht of de Ontdek-het-Kasteeltocht. En met een gunstig familieticket is een bezoek aan één van de mooiste kastelen van Europa nu nog aantrekkelijker. Waar wacht je nog op: kom langs. Leuk voor jong en oud!

PS: We zijn de hele zomer geopend van 10.00 – 17.30 uur!

 

 

Een zomer vol schatkisten en geheimen

De kindermeisjes van markies Frans Arnold Adriaan en zijn vrouw markiezin Anna Catharina Sophia hebben dringend hulp nodig. In het boekje van de KaSpeelTocht gaan jullie op pad door het kasteel om een dagje te komen spelen met alle kinderen van de familie Hoen. Zo helpen jullie de kindermeisjes een handje mee. Gewapend met een boekje en een sleutel gaan jullie op pad. Bereid je voor op een tocht vol avonturen, ontdekkingen en schatkisten!

 

 

Ontdek-het-kasteel-tocht

Of ontdek het kasteel aan de hand van een plattegrond en vind de tien meest bijzondere plekjes: van de geheime kamer tot het gemakje. Vind je het leuk om te speuren? Verzamel dan tevens de tien verschillende stempels. Met een volle stempelkaart krijg je in het restaurant ook nog eens een gratis drankje. Doen dus. Leuk voor iedereen!

Trou-madame of zwierbol?

Hoe meer fun, hoe beter! Speel de Middeleeuwse spelen op het binnenplein van het kasteel. Wat kies jij: het visspel, Trou-madame, kegelen, steltlopen, zwierbol, sjoelen, ringwerpen of het Ridder Hoen SpringKussen. Of misschien wel allemaal?

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.