Zoek de 7 schatkisten en ontdek kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa. Een bezoek aan dit sprookjesachtige kasteel is leuk voor jong én oud. En vanaf 1 april 2018 nóg leuker voor kinderen dankzij de nieuwe, spannende KaSpeelTocht.

Kinderen gaan samen met hun (groot)ouders op pad voor de hofnar en ontdekken alle bijzondere details en geheimen van het kasteel. Als cadeautje is de tocht tijdens de Paasdagen (na betalen van de reguliere entree) ook nog eens gratis. Wie de primeur wil, komt op 1 of 2 april naar Kasteel Hoensbroek.

 

 

Over de KaSpeelTocht

De KaSpeelTocht draait om hofnar Snep. Hij is te ver gegaan met zijn capriolen en heeft Ridder Hoen zwaar beledigd. Het is de uitdaging om de hofnar te helpen en Ridder Hoen weer een goed humeur te bezorgen. Het is een tocht vol avonturen, ontdekkingen en schatkisten. Kinderen verkennen het kasteel op een verrassende manier en ontdekken de prachtige balzaal, griezelen in de kerker, beklimmen de zestig meter hoge Middeleeuwse toren én proberen de Geheime Kamer te vinden.

 

 

Bijna iedere dag open

Kasteel Hoensbroek is bijna iedere dag open van 10.00 – 17.30 uur. Voor meer informatie of online tickets zie de website van kasteel Hoensbroek.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.