Kasteel Hoensbroek voor grote dromen en kleine avonturen

Bij Kasteel Hoensbroek is deze zomer veel te beleven. Kom langs en dwaal door de meer dan veertig prachtig ingerichte kasteelvertrekken. Hier komen avonturen uit verre verledens tot leven. Waan je als een ridder of prinses, zoek de zeven schatkisten, ontdek de geheime kamer en speel de middeleeuwse spelen. Een bezoek aan dit sprookjesachtige kasteel is leuk voor jong én oud en met een gunstig familieticket nog aantrekkelijker. In juli en augustus is Kasteel Hoensbroek dagelijks open van 10.00 – 17.30 uur.

Ontdek Kasteel Hoensbroek met de vaste route uit het rondleidingsboekje. Of kies voor de KaSpeelTocht of Ontdek-het-Kasteeltocht.

 

 

Ga op avontuur met de KaSpeelTocht

Aan de bezoekers de uitdaging om een dagje te komen spelen met alle kinderen van de familie Hoen en zo de kindermeisjes te helpen. De kinderen verheugen zich enorm en hebben al iets leuks bedacht: de KaSpeelTocht. Gewapend met een boekje en een sleutel kunnen gezinnen op pad door het kasteel. Het is een tocht vol avonturen, ontdekkingen en schatkisten. Ieder boekje geeft recht op een gratis drankje in de sfeervolle kelderkeuken en bevat heel veel leuke stickers en kleurplaten. Leuk voor thuis of op het vakantieadres.

 

 

Ontdek-het-Kasteeltocht

Of ontdek het kasteel aan de hand van een plattegrond en vind de tien meest bijzondere plekjes: van de geheime kamer tot het gemakje. Voor wie het leuk vindt om te speuren: verzamel dan tevens de tien verschillende stempels. Met een volle stempelkaart krijg je in de kelderkeuken ook nog eens een gratis drankje. Leuk voor iedereen.

Middeleeuwse spelen

Hoe meer fun, hoe beter! Speel de Middeleeuwse spelen op het binnenplein van het kasteel: het visspel, Trou-madame, kegelen, steltlopen, zwierbol, sjoelen, ringwerpen of het Ridder Hoen SpringKussen. Plezier verzekerd.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.