Iconisch Zuid-Afrikaans merk zet voet in het Verenigd Koninkrijk en Europa

Iedere Zuid-Afrikaan kent de iconische veldskoen of ‘vellies’ zoals ze ook wel worden genoemd. VELDSKOEN™ blaast de klassieke bruine leren schoen nieuw leven in de door de toevoeging van gekleurde zolen en veters in acht felle kleuren. De schoenen worden nu ook thuisbezorgd in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.

De schoenen – met rode, groene, blauwe, roze, gele oranje of traditionelere zwarte en grijze toevoegingen – werden een jaar geleden, in april 2017, in Zuid-Afrika op de markt gebracht. Na de officiële Britse en Europese lancering in Londen op 26 mei 2018 laat het merk ook in heel Europa zijn voetsporen achter.

 

 

Tijdens de Olympische Spelen in augustus 2016, besloten de oprichters Nick Dreyer en Ross Zondagh om hun eigen vernieuwde versie van deze Zuid-Afrikaanse klassieker te maken. Ze zagen dat de Zuid-Afrikaanse teamleden niets typisch Zuid-Afrikaans droegen waarmee ze hun land konden vertegenwoordigen. En toen werd VELDSKOEN™ geboren – een traditionele Zuid-Afrikaanse schoen met een vleugje jeugd, energie en geluk.

 

 

Dreyer en Zondagh wilden een schoen ontwerpen voor iedereen — een schoen om de geweldige cultuur, diversiteit en plaatsen in Zuid-Afrika te vieren. VELDSKOEN™ is gevestigd in Kaapstad en de schoenen zijn nog altijd comfortabel en duurzaam. Ze zijn een e-commerceproduct. Dit houdt in dat alle bestellingen en aankopen online worden gedaan en rechtstreeks naar je thuis worden verzonden.

VELDSKOEN™ laat op zijn platform een licht schijnen op Zuid-Afrikanen die geweldige dingen doen. Deze verhalen worden verteld op de VELDSKOEN™-blog en wereldwijd gedeeld. Het zijn verhalen over gewone Zuid-Afrikanen uit allerlei verschillende bevolkingslagen die een verschil maken in het leven van anderen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn allemaal Zuid-Afrikanen in de bloei van hun leven en hun persoonlijkheden zijn net zo kleurrijk als VELDSKOEN™! Meer informatie over wie zij zijn, vind je hier.

VELDSKOEN™ brengt vol trots dit iconische merk naar het Verenigd Koninkrijk en Europa, en kan niet wachten om het inspirerende verhaal over Zuid-Afrika te delen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.