Jet Airways ontvangt eerste Boeing 737 MAX

Jet Airways, de Indiase toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij, nam kortgeleden haar eerste 737 MAX toestel in ontvangst van Boeing. Jet Airways is de eerste Indiase luchtvaartmaatschappij die dit nieuwe en verbeterde type 737 in gebruik neemt. Het toestel biedt naast hoge brandstofbesparingen veel meer comfort aan reizigers.

“De nieuwe 737 MAX is cruciaal voor onze groeistrategie en we zijn trots om als eerste Indiase luchtvaartmaatschappij dit splinternieuwe vliegtuigtype aan onze reizigers te kunnen presenteren”, zegt Naresh Goyal, Chairman Jet Airways. “Sinds vele jaren is de Boeing 737 de ruggengraat van onze dynamische vloot. We zijn verheugd om te profiteren van de superieure eigenschappen van de nieuwe 737 MAX. De sterk verbeterde prestaties en efficiency alsmede de passagiersvoorzieningen van de 737 MAX stellen ons in staat om onze positie als India’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij verder te versterken.”

 

 

Deze levering is de eerste van 150 737 MAX vliegtuigen die Jet Airways in bestelling heeft bij Boeing, bestaande uit twee afzonderlijke bestellingen van 75 toestellen in 2015 en begin 2018.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.