Idaho inspireert met verbeterde consumentenwebsite

Idaho Tourism voegt een nieuwe functie toe aan de consumentenwebsite: de ‘Backpack’. Met de nieuwe tool kunnen bezoekers hun toekomstige rondreis door de staat eenvoudig zelf samenstellen. Ideaal voor reizigers die er graag zelfstandig op uittrekken met een eigen reisplan.

Op de website hebben (toekomstige) reizigers – zowel op desktop als mobile – te allen tijde een volledige reisgids van Idaho op zak. Dankzij de recent toegevoegde functie, de ‘Backpack’, is het voortaan ook mogelijk om favoriete items te bewaren als persoonlijke selectie. Na eenvoudige registratie op de homepage (rechts bovenaan), heeft de bezoeker via zijn login toegang tot zijn ‘rugzakje’. De geselecteerde activiteiten worden bewaard met aanvullende informatie en contactgegevens of weergegeven op de kaart. Kortom een handige tool bij het samenstellen van een rondreis in Idaho en het inplannen van de beste tussenstops met bijhorende overnachtingen.

 

 

Toeristische mogelijkheden

Het platform biedt een overzicht van de vele toeristische mogelijkheden die de staat te bieden heeft, onderverdeeld in drie sub pagina’s:

1) Things to do: hier ontdekt de reiziger de beste restaurants, mooiste wandelroutes, gaafste hot springs en nog veel meer tips voor een onvergetelijk verblijf in Idaho. Selecteer je volgende avontuur op trefwoord of per categorie of vind je interesse bij de ‘Trending adventures’.
2) Places to stay: bekijk het volledige accommodatie aanbod op de volgende tussenstop dankzij de handige zoekfunctie. Per stad krijgt de bezoeker een overzicht van de beschikbare hotels, vakantiehuizen en speciale accommodaties, met vermelding van de TripAdvisor® Traveler Rating.
3) Travel Tips: elke week verzamelt Idaho Tourism de beste tips van locals op de Travel Tips pagina. De toekomstige bezoeker vindt hier alle benodigde informatie voor een unieke rondreis in Idaho per regio, budget, seizoen of niveau. Inspiratie gegarandeerd!

 

 

Informatie op maat

Samen met de gratis te downloaden Travel Guide, routekaarten en thematische publicaties voegt Idaho Tourism met de Backpack functie op de website nog meer digitale functionaliteiten toe aan het aanbod. Hierdoor hebben bezoekers voortaan toegang tot nog betere, transparante informatie op maat.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.