Delta biedt nieuwe routes naar Los Angeles en Orlando het hele jaar aan

Delta Air Lines versterkt het netwerk tussen Nederland en de Verenigde Staten nog verder door de nieuwe vluchten van Amsterdam naar Orlando en Los Angeles het hele jaar aan te bieden.

Sinds 31 maart

De vlucht naar Orlando ging 31 maart van start. Tijdens de zomer onderhoudt Delta een dagelijkse verbinding, die in het winterseizoen naar vier dagen per week gaat. De nieuwe vluchten naar Los Angeles beginnen op 17 juni a.s. en worden het hele jaar door vier keer per week uitgevoerd. Alle vluchten worden aangeboden in samenwerking met Delta’s partners KLM, Air France, Alitalia en Jet Airways.

 

 

“Delta passagiers aan beide kanten van de oceaan gaven aan de keuze uit meer vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten belangrijk te vinden. Daarom zijn we zeer verheugd om deze non-stopvluchten vanuit Amsterdam ook in het winterseizoen te realiseren,” zegt Dwight James, Delta’s Senior Vice President – Trans-Atlantic. Als onze grootste Europese hub is Amsterdam een ontzettend belangrijke verbindingsschakel tussen deze continenten.”

 

 

Gedurende het winterseizoen 2018/19 voert Delta non-stopvluchten uit naar 10 bestemmingen in Noord-Amerika. Delta en KLM samen bieden vanuit Amsterdam 32 dagelijkse vluchten naar 21 steden aan.

Passagiers van Delta hebben de keuze uit verschillende reisklassen: Delta One, Delta Comfort+ en Main Cabin. Aan boord kunnen alle passagiers gebruik maken van de gratis Delta Studio met keuze uit meer dan 1.000 on-demand inflight entertainment op individuele schermen of gestreamd naar laptop, tablet of mobiele telefoon. Er is ook voor iedereen gratis mobile messaging via iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger beschikbaar en optionele toegang tot highspeed WiFi in het hele vliegtuig. Delta vluchten kunnen geboekt worden op delta.com, via reserveringen op 020-7219128 of via de reisagent.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.