Deze zomer zorgt Emirates voor verkoeling

Emirates deelt deze zomer gratis ijs uit aan al haar passagiers op Dubai International Airport. IJscups worden uitgedeeld bij de vertrekhal en transitzones van Terminal 3 tussen 15 juni en 31 augustus aan mensen reizend vanaf of via Dubai.

Het Emperor ijs wordt huisgemaakt door Emirates Flight Catering (EKFC). De luchtvaartmaatschappij verwacht twee miljoen ijscups uit te delen de komende 3 maanden. Passagiers kunnen uitkijken naar Emirates ijs in de vertrekhal en transitzones van Terminal 3 en hebben de keuze uit vijf smaken: chocola, vanille, dadel met Arabische koffie, mangosorbet en citroensorbet. De koele lekkernijen worden uitgedeeld gedurende piek vertrektijden – elke dag tussen 00:00 en 3:00 uur, 12:30 en 14:30 uur en 18:00 en 21:00 uur.

 

 

Emirates investeert voortdurend in een ongeëvenaarde reisbeleving en dit simpele maar coole initiatief is een voorbeeld van haar toewijding om klanten te blijven verrassen. Emirates’ populaire Emperor ijs wordt momenteel geserveerd aan premium klasse passagiers op geselecteerde vluchten naar Europa en het Verenigd Koninkrijk en in de zeven Emirates lounges op Dubai International Airport.

 

 

Emirates’ hub in Dubai biedt directe connecties naar meer dan 150 steden in haar zes-continenten netwerk inclusief de meest recente bestemmingen van deze zomer: London Stansted en Santiago, Chili. De luchtvaartmaatschappij biedt uitstekende service aan boord, regionaal geïnspireerde maaltijden en gratis drinken inclusief een recent vernieuwde drankmenu. Emirates biedt kwaliteitsproducten en een goede prijs-kwaliteitsverhouding met full flat bedden in Business Class, de grootste in-seat schermen ter wereld in Economy Class en meer dan 3.500 kanalen op het prijswinnend entertainment systeem ice.

Vliegtuig van Emirates


Passagiers die met kinderen reizen genieten van de voordelen van Emirates’ uitgebreide familieaanbod. Van priority boarding op alle luchthavens tot speciale kindermaaltijden, entertainment voor kinderen op ice, exclusief speelgoed en Lonely Planet Kids activiteitentasjes aan boord. Op de luchthaven van Dubai heeft Emirates een speciale familie check-in en gratis gebruik van kinderwagens, waardoor families ook op de grond een onbezorgde reiservaring hebben.

Emirates Skywards, het prijswinnende loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij, heeft recent een uitbreiding van het aanbod aangekondigd: ‘My Family’, waardoor familieleden tot 100% Skywards Miles kunnen verdienen op Emirates vluchten en daardoor sneller dan ooit beloningen ontvangen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.