Emirates Skywards bereikt mijlpaal van 20 miljoen leden

Emirates Skywards, het bekroonde loyaliteitsprogramma van Emirates, heeft het ledenaantal van 20 miljoen bereikt. Deze mijlpaal zal Emirates Skywards samen met haar leden gaan vieren. In de week van 4 maart kunnen Emirates Skywards leden uitkijken naar kleine verrassingen tijdens het inchecken, aan boord en in de lounge op de luchthaven van Dubai.

220.000 nieuwe leden per maand

In een gemiddelde maand verwelkomt Emirates Skywards wereldwijd 220.000 nieuwe leden. Een lidmaatschap is gratis te ontvangen en biedt vele voordelen. Naast gereduceerde tarieven voor vluchten en upgrades kunnen leden Skywards Miles verdienen en verzilveren bij 100 partners waaronder luchtvaartmaatschappijen, hotels en verschillende winkels. Leden kunnen ook genieten van de money-can’t-buy ervaringen bij populaire evenementen over de hele wereld en hebben toegang tot 41 Emirates-lounges wereldwijd. Andere voordelen zijn voorrang bij het inchecken en boarden, speciale Wi-Fi privilege en een geavanceerde stoelkeuze.

 

 

“Het programma heeft zich sinds het ontstaan 17 jaar geleden sterk ontwikkeld door constant in te spelen op de veranderende reis- en levensstijlgewoonten. Emirates Skywards heeft als doel haar leden steeds persoonlijkere ervaringen te bieden. We hebben een breed scala aan opties voor het verdienen en gebruiken in verschillende categorieën zoals reizen en lifestyle en werken over de hele wereld samen met meer dan 100 partners,” legt Dr. Nejib Ben Khedher uit, Senior Vice President van Emirates Skywards.

Partners, gepersonaliseerd aanbod en money-can’t-buy ervaringen

Emirates Skywards heeft strategische samenwerkingen met FlyDubai, Easyjet, Qantas en 13 andere luchtvaartmaatschappijen die leden toegang biedt tot één van de grootste netwerken van bestemmingen ter wereld. Daarnaast kunnen Skywards leden Miles verdienen en inwisselen op 1,8 miljoen locaties wereldwijd, via 23 aangesloten hotelketens, wat ervoor zorgt dat een reis naadloos op elkaar aansluit.

 

 

In 2017 hebben de Emirates Skywards leden maar liefst 35 miljard Miles ingewisseld voor hotelovernachtingen, een gereduceerd tarief voor vluchten en exclusieve toegang tot de grootste evenementen ter wereld zoals Europese voetbalwedstrijden, Formule 1® en voor de tennisliefhebbers was er de ATP Tour. Allen mogelijk gemaakt dankzij de wereldwijde sponsoring door Emirates. Onlangs gaf het programma leden zelfs de mogelijkheid om te reizen met de speciale Real Madrid chartervlucht. Een kans om mee te reizen met de grootste voetbalsterren ter wereld.

Emirates Skywards heeft meerdere onderscheidingen verdiend, waaronder recentelijk de ‘Excellence in Managament Award’ op de tiende jaarlijkse Loyalty Awards 2018, georganiseerd door FlightGlobal en Global Flight eerder deze maand. De prijs is een erkenning voor het uitstekend strategisch denken en teamleiderschap bij Emirates Skywards.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.