Hostelketen Stayokay opent Spoorwegmuseumkamer in Utrecht Centrum

Hostelketen Stayokay opent volgende week een Spoorwegmuseumkamer in zijn vestiging op de Neude. De vierpersoonskamer staat volledig in het teken van alles op en rondom het spoor. Perfect voor gezinnen met kinderen tussen de vier en twaalf jaar die een bezoek aan het Utrechtse Spoorwegmuseum graag combineren met een (thema)overnachting in de stad.

Koffer vol verhalen

De hostelkamer is volledig gedecoreerd in de retrostijl van het Spoorwegmuseum en voorzien van eigen sanitair. Van stationsklok en bagagerek tot vintage treinbank: gasten vinden er alles om de wereld van het spoor te ontdekken en kunnen zich helemaal onderdompelen in de vroegere (trein)tijden. Er is een koffer vol verhalen, een speeltafel met treinbaan en (trein)spelletjes. En als de avond valt, dromen de kinderen zelfs weg onder een treinendekbedovertrek.

 

 

Samenwerking

Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner: “Stayokay en het Spoorwegmuseum hebben elkaar absoluut gevonden. We delen de drive om mensen de wereld te laten ontdekken, te verrassen, ontdekkingen te delen, mooie verhalen te vertellen en nieuwe te schrijven. En onze nieuwe grote liefde is niet ver: het museum ligt op een prachtige stadswandeling loopafstand van het hostel.”

 

 

Cultuurstad voor gezinnen

Hostelmanager Stayokay Utrecht Centrum, Eric van der Hulst: “Utrecht is dé cultuurstad voor gezinnen met kleine én grotere kinderen. Afgelopen jaar hebben we een nijntje-kamer geopend, waarbij het hele verblijf in nijntje-thema is, inclusief een bezoek aan het nijntje-museum. Dit alles-in-één-concept blijkt veel gezinnen aan te spreken. Daarom willen we nu ook gezinnen met wat oudere kinderen zo’n totaalbeleving bieden.”

Boeken

De Spoorwegmuseumkamer is te reserveren vanaf € 129,- per nacht. Dit is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, douchegel en shampoo, uitgebreid ontbijt in treinthema, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het Spoorwegmuseum. Een babybedje is op aanvraag beschikbaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.