Stap in de huurauto en ontdek met het boek On a roadtrip hoe mooi Zuid-Europa is

Deze week verschijnt “On a roadtrip”, een boek met de zes mooiste autoroutes door vakantielanden waar de zon meestal schijnt. Genieten van de vrijheid, nieuwe bestemmingen leren kennen en alles op je eigen tempo. Dat is pas vakantie. Met een (huur) auto leer je een land echt goed kennen. Je bent flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt.

En je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. Maar waar moet je zijn? On a roadtrip neemt de reiziger mee door Zuid-Europa, met onderweg de leukste plekken om te stoppen, de fijnste hotels en natuurlijk die leuke olijfboer en dat fijne restaurant voor een visje met uitzicht over de oceaan! Nu in de boekhandel voor €19,99.

Instappen maar

Het recept voor een geslaagde roadtrip is een met zorg samengestelde route. In On a roadtrip zijn er maar liefst zes routes uitgestippeld om zo optimaal te kunnen genieten van een vakantie. En natuurlijk met handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt. De routes nemen de reiziger mee langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken om te stoppen. Want de gouden regel bij roadtrippen is: maak lekker veel tussenstops! Fijne zomernummers op de radio, zonnebril op en genieten van dat fijne ‘niets-moet-alles-mag-gevoel’. Want de tijd, die doet er niet toe.

 

 

Met een (huur)auto zie je meer

Met de roadtrips in dit boek haal je het maximale uit je zonvakantie. Je wisselt een paar dagen relaxen aan het strand gemakkelijk af met een bezoek aan de mooie steden in de regio en uitstapjes naar bijzondere bezienswaardigheden. Onderweg slaap je in de fijne hotels, lunch je buiten de gebaande paden in een restaurant tussen de locals. Zo geniet je nóg meer van je vakantie en leer je je vakantieland echt kennen. Dus hit the road!

 

 

Reis-inspiratieboek

On a roadtrip bewijst dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te vliegen om een fantastische reis te maken. Met zes autoroutes door verschillende landen laat dit boek de diversiteit van Zuid-Europa zien. Het zit boordevol inspiratie en praktische tips. Zeker weten dat je na het lezen van dit boek zin krijgt om je volgende vakantie te plannen.

Sunny Cars – Rent a Smile

Zin gekregen om op roadtrip te gaan? Van 1 juni 2018 t/m 30 november 2018 kun je met een kortingscode uit het boek het aankoopbedrag van On a roadtrip retour ontvangen wanneer je een auto huurt bij Sunny Cars. Met een huurauto van Sunny Cars kun je 100% zorgeloos rondrijden tijdens je vakantie. Je bent standaard all-in verzekerd en kunt rekenen op de allerbeste service. In combinatie met dit boek kun je dus optimaal van je vakantie genieten!

Inclusief:

  • Zes mooie autoroutes
  • Eten, drinken en slapen buiten de gebaande paden
  • Alles wat je moet weten over autorijden in het buitenland
  • Handige autohuurweetjes

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.