Winnaars verzilveren Oerbnb arrangementen in Drenthe

Afgelopen november werd de campagne Oerbnb gelanceerd om de nieuwe positionering “Drenthe, oerprovincie van Nederland” onder de aandacht te brengen. Deze succesvolle actie leverde duizenden inschrijvingen op van mensen die kans wilden maken op één van de bijzondere, authentieke en stoere overnachtingsarrangementen. Zo kon er bijvoorbeeld geslapen worden in het Hunebedcentrum, tussen de schapen in de schaapskooi of in de buitenlucht midden in de natuur.

Dit weekend viel de eer aan een vader en zoon uit Den Haag. Zij waren de gelukkige winnaars van het TT arrangement waarvoor een pitbox in de paddock éénmalig was omgetoverd tot een ware hotelkamer! “Een onvergetelijke ervaring om dit samen met je eigen zoon te mogen delen, aldus de heer Van Soest.”

 

 

De komende periode komen nog meer Oerbnb prijswinnaars naar Drenthe om hun bijzondere overnachtingen te komen verzilveren. Zo staan er ook nog overnachtingen te wachten in o.a. Wildlands, het Drents Museum, een koloniehuisje in de Kolonie van Weldadigheid en in gevangenis “De Rode Pannen” bij het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.