VVV Zuid-Limburg lanceert nieuwe webshop

Op 24 mei is de nieuwe webshop van VVV Zuid-Limburg online gegaan. Met een frisse vormgeving, makkelijke navigatie en betere performance is de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker aantoonbaar verbeterd.

Tevens is de webshop responsive voor zowel de smartphone als ook de tablet zodat ook op dit onderdeel het gebruiksgemak voor de bezoekers is geoptimaliseerd. Er is kernachtig beeldmateriaal van alle producten opgenomen en er is gebruik gemaakt van beschrijvende en informatieve teksten.

 

 

De producten zijn ingedeeld volgens verschillende thema’s zoals wandelen, fietsen, plattegronden, brochures en plattegronden. Vooral de meest gevraagde producten van de VVV Zuid-Limburg zijn snel te vinden zoals de Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg, de 4 wandelkaarten van Zuid-Limburg en de Mountainbike kaart.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.