2,5 miljoenste gast vakantiepark Parc La Clusure in de Ardennen

Het Volleybal Buitentoernooi wordt op 8, 9 en 10 juni voor de negentiende keer gehouden op het, bij Nederlanders bekende, vakantiepark Parc La Clusure in Bure/Tellin in de Belgische Ardennen. Naar verwacht kan tijdens deze dagen de 2½ miljoenste gast sinds de openstelling worden gehuldigd.

Volleybal Buitentoernooi

Aan het toernooi doen 28 recreatieteams van 6 personen mee op twee niveaus (basis en gevorderd) met elk minimaal twee dames. De teams komen uit alle windstreken van Nederland. Een groot aantal deed eerder mee aan het Blokkeer/Volleybaltoernooi dat in het verleden op Duinrell werd georganiseerd. Sommige zelfs voor de tiende en twaalfde keer.

 

 

Op zaterdagavond verzorgt de jubilerend band “No RusH” met bandleden uit verschillende bekende bands een spetterend optreden. Onafhankelijk spelen de bandleden bij grote bands en acts zoals Miss Montreal, Wolter Kroes, Krystl, Edwin Nyhoff, The Best of Britain en Woodstock the Story.

 

 

Het belooft een bijzondere, sportieve happening te worden met een aantal onvergetelijke dagen om van de natuur en de mooie locatie te genieten.

Vakantiepark Parc La Clusure

Het gezellige familiepark ligt in een mooie vallei aan de oevers van het riviertje de L’Homme tussen de toeristische plaatsjes Saint-Hubert en Rochefort.

Vanaf 1992 ontwikkelden de eigenaren, Jan en Nympha Jehee afkomstig uit Den Haag, met verve het park dat nu bekend staat als een door de ANWB met 4½ sterren bekroonde camping. Zij staan met hun team garant voor de gastvrijheid op het park.

De camping beschikt over 500 plaatsen waarvan 60% kampeerplaatsen en 40% vaste accommodaties, luxe sanitair, een verwarmd zwembad, tennisbanen, een sfeervol Grand Café en restaurant Le Val Joli. De kokkin van 74 zwaait al sinds de openstelling in 1992 de scepter in dit restaurant. Haar specialiteit is stoofvlees volgens Vlaams recept.

Het enthousiaste team organiseert een uitgebreid animatie- en buitensportprogramma voor de gasten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.