Start seizoen familiecamping Parc La Clusure in de Belgische Ardennen

Het vakantieseizoen gaat van start met een vrolijk paasweekend voor jong en oud op camping Parc La Clusure in Bure/Tellin. Het belooft een weekend te worden met culinaire hoogstandjes in het restaurant en een uitgebreid recreatieprogramma dat, gegeven de Belgische paasvakantie, van 30 maart tot en met 14 april wordt gehanteerd.
collage-parc-la-clusure-1

Kleine en grote gasten

Op vrijdag 30 maart aanstaande wordt het nieuwe seizoen geopend. Parc La Clusure staat voor kleine en grote gasten het hele weekend in het teken van een vrolijk paasfeest. In bar/restaurant ‘Le Val Joli’ is veel te beleven. Naast een swingende feestavond op zaterdag met de populaire DJ Benjamin Silver is er op zondag een uitgebreid paasontbijt en ‘s avonds een luxe paasbuffet met live muziek door Zigeunerorkest Piroska. Het recreatieteam verzorgt voor de gasten een scala aan activiteiten variërend van paaseieren zoeken tot paashazen maken en een aantal sportieve bezigheden.

 

 

Camping Parc La Clusure

Parc La Clusure ligt in het hart van de Belgische Ardennen aan de oevers van het riviertje de L’Homme in een prachtige vallei. De Nederlandse eigenaren, Jan en Nympha Jehee gingen ruim 25 jaar geleden met het vakantiepark van start en het groeide door de jaren uit tot het ‘grootste openluchthotel van de Belgische Ardennen’. De geboden faciliteiten staan garant voor een geslaagde korte of lange vakantie. Sinds jaar en dag is het vakantiepark met vele kampeervoorzieningen, verhuur-accommodaties en faciliteiten bekend bij Nederlanders en Belgen voor korte en lange vakanties. Parc La Clusure is de ideale uitvalbasis voor een ontdekkingstocht per auto, fiets, mountainbike of wandeling door de natuur van de mooie Ardennen.

 

 

In 2017 ontving het park een aantal bekroningen: de ‘guest review’ van Booking scoorde 8,6, Zoover deelde de Oranje Award uit, the Caravan and Motorhome Club UK de Progress Award Runner Up en Camping2be waardeerde Parc La Clusure als één van de best genoteerde campings.Dit jaar bekroonde de ANWB Parc La Clusure met 4,5 ster.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.