Wigwam: Reizen met de zekerheid van een tophotel

Er gloort een nieuwe reisaanbieder aan de horizon. Wigwam.travel is nu online en gaat het net even anders aanpakken. Metropool, stad, zonbestemming of verre reis: wie hier boekt is verzekerd van een super hotel en fijne vluchttijden.


Het aanbod reikt van Bangkok tot Zakynthos en Madrid. Wigwam stelt pakketten samen uit het aanbod van alle airlines en hotels en heeft een strenge selectie op het gebied van locatie, sfeer en uitstraling. Slapen gebeurt daardoor altijd op een centrale, hippe en kwalitatieve plek, vluchttijden en airlines kiezen reizigers zelf uit de beste opties voor heen en terug. Zo biedt Wigwam de kwaliteit van een luxe touroperator, maar dan met een heel wat leuker prijskaartje.

 

 

Reizen met vertrouwen

Een pakketreis van een prijsvechter kan tegenvallen. De vluchttijden snoepen twee dagen van je trip af, het hotel is wel erg basic, niet al te schoon en ligt ver van alle bezienswaardigheden. Wigwam is anders. Het is reizen zonder teleurstellingen en met het vertrouwen dat je op een mooie plek verblijft. In het overzichtelijke aanbod op de website ligt de nadruk op de hotels en daarbij worden de highlights van de reis en de waardering van andere reizigers duidelijk aangegeven. Indrukwekkende metropolen als Rio de Janeiro en Dubai staan op het programma, maar ook trips naar steden van Athene tot Wenen zijn in een paar klikken te boeken. In stijl genieten op Ibiza, de Malediven of als een supermodel flaneren in Kaapstad? Het kan bij Wigwam – en er staan elke dag weer nieuwe reizen online.

 

 

Iedereen een Wigwam

Bob Stolk, initiatiefnemer van Wigwam, heeft vertrouwen in zijn nieuwe reisorganisatie: “De meeste aanbieders van pakketreizen focussen vooral op de prijs – zo goedkoop mogelijk – en dat gaat meestal ten koste van de kwaliteit van het hotel. Dat is het gat waar wij met Wigwam inspringen: onze hotels zijn zorgvuldig en handmatig gekozen. Ze hebben altijd een mooi design, zijn centraal gelegen, de beoordelingen zijn goed en de service is van hoge kwaliteit. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want met een aanbod van twee tot en met vijf sterren hebben we reizen in alle prijsklassen. We bieden veel stedentrips en zonvakanties in Europa aan, maar er zijn ook reizen naar Bali, New York en Mexico te boeken. En we blijven ons aanbod uitbreiden, dus er is voor iedereen een Wigwam!”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.