Norwegian Breakaway brengt de zomermaanden door op de Baltische Zee

Norwegian Breakaway komt deze zomer terug naar Europa, voor het eerst sinds het schip in 2013 de Meyer Werft in Papenburg (Duitsland) heeft verlaten. Als een van de in totaal vijf schepen van Norwegian Cruise Line die deze zomermaanden in Europa varen, is Norwegian Breakaway het nieuwe vlaggenschip met een capaciteit van circa 4.000 passagiers en neemt de routes op de Baltische Zee over van Norwegian Getaway.

NCL Getaway Stockholm Sweden

Norwegian Breakaway gaat negendaagse cruises uitvoeren vanaf Kopenhagen of Warnemünde/Rostock en doet Tallinn, St. Petersburg (extra nacht), Helsinki en Nynäshamn/Stockholm aan. ‘Wij zijn blij dat we deze zomer opnieuw een schip uit de Breakaway-klasse op de Baltische Zee hebben varen en onze gasten de Baltische regio laten ontdekken met een van de meest moderne schepen ter wereld’, zegt Kevin Bubolz, managing director Europa van Norwegian Cruise Line.

 

 

Speciale staterooms voor alleen-reizenden of families

De gasten aan boord hebben een brede keuze in verschillende stateroom-categorieën, zodat er altijd een aansluit op de persoonlijke wensen en behoeften. Denk aan studio-cabins voor alleen-reizenden, ruime familie-cabins of het luxueuze suite-gedeelte The Haven by Norwegian®.

 

 

Ook het entertainment aan boord is van hoog niveau, en heeft al verschillende awards gewonnen. In de Tent Mirror aan boord van Norwegian Breakaway imponeren luchtacrobaten, artiesten en jongleurs in de ‘Cirque Dreams® Jungle Fantasy’ dinner-show, top-dansers exceleren in de ‘Burn the Floor’-dansshow en in het Breakaway Theater speelt de Broadway-musical ‘Rock of Ages’. Daarnaast zijn er 27 verschillende diner mogelijkheden en 22 bars of lounges aan boord.

Zoals op alle schepen van Norwegian Cruise Line geldt ook op Norwegian Breakaway het Premium All Inclusive concept. Dit betekent dat een brede selectie van alcoholische en non-alchoholische dranken, speciale koffies tijdens de maaltijden en fooien voor alle services zijn inbegrepen bij de reissom. Sinds februari 2018 is daar ook 60 minuten gratis internet aan toegevoegd. Gasten in The Haven ontvangen een aantal extra’s, waaronder een aanboord credit van $ 100 om te besteden aan diner-pakketten in specialiteitenrestaurants waarvoor anders een toeslag geldt.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.