Caravantesters gezocht

Kampeermagazine ACSI FreeLife organiseert in september de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens deze reis naar Catalonië worden vier nieuwe auto-caravancombinaties getest en daarin spelen ervaren kampeerders de hoofdrol. Elk testteam krijgt een auto en caravan mee die past bij hun interesses.

De vier testteams

Het magazine is op zoek naar cultuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters en gezinskampeerders. De uitgekozen testteams gaan achttien dagen op reis met de auto-caravancombinatie. Een filmploeg legt de reis vast. Op de website en social media worden de bevindingen van de testteams gedeeld met de lezers.

 

 

Aanmelden

Geïnteresseerde kampeerders kunnen zich vóór 11 juni aanmelden via de website. Ze worden gevraagd om in een video uit te leggen waarom zij de geschikte testpersonen zijn voor een van de verschillende auto-caravancombinaties. De ACSI FreeLife TestTour 2018 gaat 1 september van start.

 

 

De ACSI FreeLife TestTour 2018 is een samenwerking tussen ACSI FreeLife magazine, Fiat Chrysler Automobiles, de Erwin Hymer Group en het Catalaans Verkeersbureau.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.