Thalys komt met lagere tarieven voor groepsboekingen deze zomer

Deze zomer maakt Thalys reizen met groepen vrienden of familie nog aantrekkelijker. Hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon. Mensen die liever alleen reizen, profiteren ook van scherpe prijzen deze zomer: voor slechts €29 naar België en voor €35 naar Frankrijk in de klasse Standaard Mini. Voor reizigers die op pad gaan in een groep, kan de korting oplopen tot 30% per persoon.

“Onze zomerpromo is in de loop der jaren een traditie geworden waar heel wat klanten naar uitkijken. Omdat we in de zomer vaak reizen met familie of vrienden, willen we deze doelgroep iets extra’s bieden. De dalende tarieven naarmate de groep groter wordt, vormt de kers op de taart. Het is een doeltreffend systeem: we willen dan ook de hele zomer lang met volle treinen te rijden!” zegt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

 

 

Ideale bestemmingen om tijdens de zomer van te genieten:

Bestemmingen van Thalys (vanaf Amsterdam)

Naar België: €29* €25** €20***
Naar Frankrijk: €35* €33** €30***

*Voor 1 persoon, **Prijs per persoon bij groep van twee personen, ***Prijs per persoon bij groep van drie tot zes personen

 

 

Reserveren en voorwaarden

Reserveren: van 15 mei tot 5 juni 2018. Rezen mogelijk van 8 juli tot 2 september 2018
Tariefvoorwaarden: tickets zonder omruil- of terugbetalingsmogelijkheid, onder voorbehoud van beschikbaarheid
Verkoopsvoorwaarden: aanbod toegankelijk via alle gebruikelijke online verkoopkanalen van Thalys, de Thalys app en in de reisagentschappen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.