Air Miles en Vliegwinkel.nl kondigen samenwerking aan

Air Miles en Vliegwinkel.nl kondigen per vandaag een samenwerking aan. Dankzij deze samenwerking kunnen spaarders in ruil voor Air Miles tegen een gereduceerd tarief vluchten boeken bij Vliegwinkel.nl. Korting op vliegreizen staat in de top vijf van gewenste inwisselmogelijkheden.

Wereldwijd vliegen

Commercieel directeur Benelux Thomas Wolters van Vliegwinkel.nl: “Bij Air Miles denk ik aan mooie en sterke Nederlandse merken en uitzonderlijke reisdeals. Dat maakt de combinatie met Vliegwinkel.nl, dat sinds 1989 vliegtickets aanbiedt, vanzelfsprekend. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij alle Air Miles spaarders in Nederland unieke kortingen op vliegtickets mogen aanbieden.”

 

 

Air Miles in het buitenland

Ook Jacques Hoendervangers, directeur van Loyalty Management Netherlands, de organisatie achter het Air Miles spaarprogramma, is blij met de samenwerking: “Spaarders associëren Air Miles nog steeds met vliegen. Zeker in een jaar waarin de 5 jarige geldigheid van veel Air Miles gaat verlopen is deze inwisselmogelijkheid zeer welkom. Bovendien past de samenwerking goed binnen de recente ontwikkelingen van ons spaarprogramma: met Mastercard kan men tegenwoordig ook buiten Nederland Air Miles sparen. Zo kun je direct de ingewisselde Air Miles weer terugverdienen tijdens je reis.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.