Air Miles springt achterop bij Baja Bikes

Baja Bikes sluit een nieuwe alliantie, ditmaal met Air Miles. Stedentrippers kunnen hun Air Miles­saldo besteden aan de bekende Baja Bikes fietstours met gids of losse fietshuur in ruim 80 wereldsteden.

Fietsen huren in Barcelona met Bajabikes

Fietsen huren in Barcelona met Bajabikes

Met succes zette Air Miles recentelijk in op Cultuur. Spaarders konden hun tegoed al verzilveren voor attracties en musea dichtbij huis, bijvoorbeeld in De Grotten van Han en Madurodam. Vanaf nu vallen ook fietstours langs wereldberoemde cultuurschatten als Sagrada Familia, Colosseum, Central Park en Eiffeltoren binnen het aanbod.

Cultuur op twee wielen

Als citytripper heb je vrijwel altijd minder tijd dan je zou willen. Alles zien, proeven, horen en meemaken in een paar dagen: een flinke uitdaging. Dat inmiddels honderdduizenden Nederlanders kiezen voor de fiets als hét transportmiddel tijdens hun verblijf is eigenlijk logisch. Je ziet meer in minder tijd. In een ochtend of middag zie je tijdens een fietstocht van Baja Bikes alle highlights of juist verborgen schatten, zodat je tijd overhoudt om bij jouw favorieten naar binnen te gaan.

“Tijdens een Baja Bikes fietstour zie je veel meer van de stad dan als je loopt, terwijl je meer onderdeel van de stad bent dan in een bus”

verduidelijkt eigenaar Rigtmar Brandenburg. “Dat hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen. Fietsen op stedentrip is voor velen vaste prik geworden.”

 

 

Fietsen met voordeel

Baja Bikes maakt cultuur snuiven in een stad als Parijs, Budapest, Rome, Milaan, Kaapstad of Berlijn extra toegankelijk. Vanuit dat oogpunt is de keuze voor deze fietstour & fietshuur­specialist een logische stap. Dankzij de deal met Air Miles kunnen miljoenen Nederlanders nu met voordeel gebruik maken van het wereldwijde fietsnetwerk. Door het aanvragen van een voordeel voucher op www.airmileskaartjes.nl/vasteAttracties/15700/Baja­Bikes krijg je direct €2,50 korting. Meer informatie op www.bajabikes.eu/nl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.