Stap in de voetsporen van Tom Dumoulin tijdens de Rabobank Kids Ride

Heerlen staat in het weekend van 25 t/m 27 mei, met de 27e editie van Hago Limburgs Mooiste, helemaal in het teken van het fietsen. Naast de sportieve toertochten en de familietocht waaraan 15.000 deelnemers deelnemen, wordt op zaterdag ook voor de jeugd iets gaafs op twee wielen georganiseerd, de Rabobank Kids Ride.

De eerste editie van de Rabobank Kids Ride start op zaterdagmorgen 26 mei om 11.00u op de promenade nabij het Theater.

Deelname

De deelname aan de Rabobank Kids Ride is GRATIS. Kinderen dienen zich vooraf in te schrijven via de website van Hago Limburgs Mooiste. Het is de bedoeling dat de kinderen op hun eigen fiets deelnemen. Alle type fietsen zijn welkom. Mocht uw zoon/ dochter nu geen fiets hebben, dan bestaat de mogelijkheid een fiets te lenen. Let op de voorraad is beperkt. Op basis van binnenkomst van de aanmelding worden de fietsen gereserveerd. Elke deelnemer aan de Rabobank Kids Ride dient een helm te dragen. Mocht je geen eigen helm hebben dan stelt de organisatie deze ter beschikking.

 

Lees ook dit artikel: De 5 mooiste musea in Maastricht

 

Parcours

In het centrum van Heerlen is een uitdagend parcours uitgestippeld voor de basisschoolgaande jeugd (4-12 jaar). De kinderen rijden in leeftijdscategorieën enkele ronden (aantal is afhankelijk van de leeftijd) over het parcours. Onderweg wachten verrassende hindernissen op de ‘renners’. Degene die als eerste over de finish komt, wint de Rabobank Kids Ride. Voor de nummers 1-3 in elke categorie staan bekers klaar. Alle deelnemers krijgen rugnummers, een medaille en een gezond drankje na afloop. Aanmelden kan via de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.