Nieuwe bestemming voor Icelandair

Vanaf 25 oktober start Icelandair met vluchten naar Düsseldorf. De IJslandse maatschappij gaat op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag na enkele jaren afwezigheid opnieuw rechtstreekse vluchten uitvoeren tussen Düsseldorf en hub Keflavik met aansluiting op het trans-Atlantische netwerk naar Noord-Amerika.

“Na het wegvallen van airberlin zien wij nieuwe mogelijkheden en kansen voor Düsseldorf binnen ons routenetwerk naar IJsland en 23 bestemmingen in Noord-Amerika,” aldus Björgólfur Jóhansson, CEO van Icelandair. “Düsseldorf is een belangrijke regionale luchthaven voor zowel Duitse als Nederlandse reizigers. Met deze rechtstreekse vlucht willen wij IJsland en onze Icelandair Stopover nog bereikbaarder maken.” Naast Düsseldorf vliegt Icelandair naar vier andere steden in Duitsland: Frankfurt, München, Hamburg en Berlijn.

 

 

“Deze nieuwe verbinding van Icelandair is een uitstekende aanvulling op het reeds bestaande vluchtaanbod in Düsseldorf naar trendbestemming IJsland. Bovendien bedient Icelandair vanuit de basis in Keflavik talrijke bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada“, benadrukt Thomas Schnalke, CEO van Düsseldorf Airport.

 

 

Met Düsseldorf als zevende nieuwe bestemming dit jaar, is het vluchtschema van Icelandair uitgebreider dan ooit. Vluchten naar Dublin, Baltimore, Cleveland, Dallas, Kansas City en San Francisco werden eerder al aangekondigd. Icelandair neemt dit voorjaar drie nieuwe Boeing 737 MAX 8-vliegtuigen in gebruik voor inzet binnen het groeiende netwerk. In totaal zullen 33 passagiersvliegtuigen worden ingezet deze zomer: 26 Boeing 757’s, vier Boeing 767-300’s en de drie nieuwe Boeing 737 MAX 8’s.

Vluchten van Düsseldorf naar Keflavik zijn tot 13 mei beschikbaar voor een introductietarief vanaf €202 in Economy Light en vanaf € 299 in Saga Premium met reisperiode tussen 25 oktober en 13 december 2018. Kijk voor meer informatie en boekingen op de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.