Jouw Epic Week in Kroatië

In de week van 8 mei heeft het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme (KNBT) deel drie van de sociale mediacompetitie Epic Week gelanceerd, waarbij de volgers de kans kegen om hun eigen avonturenweek in Kroatië te beleven.

Om aan de competitie deel te kunnen nemen, dienden de volgers op de sociale media 7 uit 218 ervaringen te selecteren om hun perfecte vakantie samen te stellen, vervolgens hun bucketlist op de sociale media te delen en vrienden aan te moedigen om op hen te stemmen.

De 10 deelnemers met de meeste stemmen werden de finalisten en moesten het KNBT overtuigen waarom juist zij het verdienen om hun wensen te gaan beleven en hun Epic Week in Kroatië te winnen. Het was niet heel eenvoudig zijn om de jury te overtuigen, want de eerste winnaar, uit Polen, had een hele presentatie samengesteld over waarom juist zij het verdiende om zich samen te voegen met haar geliefde in Kroatië om hun Epic Week door te brengen, terwijl de winnaar van deel 2 van de competitie, uit Italië, de moeite had gedaan om een lijst samen te stellen met 60 redenen waarom ze van Kroatië houdt. De competitie duurt tot 23 mei en de winnaars worden bekend gemaakt op de officiële Kroatië Vol Leven Facebook pagina.

 

 

Een van de winnaars van vorig jaar heeft ervoor gekozen om te gaan rotsklimmen op de grootste klif van Kroatië, gevolgd door een mountainbiketocht op het maanachtige oppervlak van het eiland Pag en vervolgens een tocht over het Premužićeva pad, een van de mooiste bergwandelroutes van Kroatië. De reis werd afgerond met kitesurflessen en deltavliegen, om vervolgens aan boord van een zeiljacht van een reis langs de eilanden van de Adriatische Zee te kunnen genieten.

 

 

Kroatië is een land vol leven en zit boordevol mogelijkheden voor uw volgende vakantie: herbeleef de Romeinse spelen in het best bewaarde amfitheater van Europa, dineer met een risotto die wel 10 uur lang gegaard wordt en spoel het af met wijn die op de bodem van de zee is gerijpt, ga een duik nemen met dolfijnen of wring je door de smalste straat ter wereld (het beste te doen voordat u zich aan de heerlijke risotto rond heeft gegeten).

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.