Jet Airways vier 25 jaar ‘Joy of Flying’

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij viert op 5 mei de gedenkwaardige mijlpaal van 25 glorieuze vliegjaren.

De eerste Jet Airways vlucht 9W321 vertrok op 5 mei 1993 van Mumbai naar Ahmedabad. Deze vlucht zou niet alleen het aanzien van de Indiase luchtvaart compleet veranderen, het markeerde tevens de reis naar ‘Connecting India to the World’.

 

 

Van de bescheiden vier vliegtuigen tellende vloot die begin 1993 zes bestemmingen aanvloog tot de huidige vloot van 119 vliegtuigen die samen met partnerluchtvaartmaatschappijen meer dan 450 bestemmingen wereldwijd bedient; Jet Airways heeft het voorrecht een ​​bescheiden bijdrage te hebben geleverd aan de groei van de Indiase economie door passagiers- en vrachtbedrijven zowel in India als internationaal te faciliteren, en evenzeer om de groei van handel en toerisme in India en de rest van de wereld te bevorderen.

 

 

De merk- en servicefilosofie van de luchtvaartmaatschappij, zoals omschreven door Naresh Goyal, Chairman Jet Airways, wordt gekenmerkt door warmte, zorg en persoonlijke aandacht, bracht ook de essentie van de Indiase gastvrijheid tot leven. Het substantieel investeren in de product- en service-ervaring, droeg bij aan het definiëren van een nieuwe standaard op het gebied van service in het land, en het onberispelijke opleiden van getalenteerde professionals die het vertrouwen van haar gasten hebben verdiend, zowel op de grond als in de lucht. Dankzij de unieke servicefilosofie van de luchtvaartmaatschappij trad Jet Airways naar voren als een iconisch Indiaas merk met een sterke naam op de wereldmarkt dat haar passagiers de beste gastvrijheid in de lucht te biedt.

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum zei de heer Naresh Goyal, voorzitter van de Jet Airways Group: “Deze dag vertegenwoordigt een onvergetelijke mijlpaal en betekent enorm veel voor ons allemaal. We zijn zowel nederig als vereerd door het overweldigende vertrouwen, de steun en de waardering die wij van onze gasten in de loop der jaren hebben gekregen, omdat we graag terugdenken aan de eerste stappen die we hebben gezet op wat een echt opwindende reis was om de vreugde van het vliegen over te brengen op miljoenen gasten van ons . Het doet me veel genoegen om onze toewijding aan hen te blijven bevestigen en aan onze visie om India met de wereld te verbinden.”

“Onze partners verdienen ook een speciale vermelding voor hun continue ondersteuning die onze verwachtingen heeft overtroffen. We zijn ook erkentelijk voor de niet-aflatende steun van de regering voor het openstellen en promoten van de Indiase luchtvaart, waardoor overal meer toegang voor reizigers wordt geboden. Ten slotte uit ik mijn diepe dankbaarheid aan elk lid van de Jet Airways-familie, want zonder hun onvermoeibare inspanningen zou deze mijlpaal en ons succes niet mogelijk zijn geweest.”

Dit zilveren jubileumjaar viert Jet Airways wereldwijd op de grond en in de lucht, met het streven om de Jet Airways familie van meer dan 16.000 werknemers te bedanken en waardering uit te spreken aan de gewaardeerde gasten voor hun voortdurende steun, ondersteuning en vertrouwen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.