Bied op een ‘JetUpgrade’ by Jet Airways

Met de lancering van het nieuwste initiatief ‘JetUpgrade’ hebben Economy en Premiere gasten van Jet Airways, India’s toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij, vanaf nu de mogelijkheid een hoger niveau van de veelgeprezen services te ervaren.

De innovatie biedt alle gasten met een bevestigde Economy of Premiere boeking de mogelijkheid om te een bod te plaatsen voor een upgrade naar de Premiere of First Class.

 

 

Om kans te maken op een upgrade kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op de website van Jet Airways onder het kopje ‘My Trip’. De mogelijkheid tot bieden start ten minste zeven dagen voor de vertrekdatum en de bieding sluit 24 uur voor de geplande vertrektijd. Gedurende deze periode kan niet alleen een bod worden geplaatst, ook is het mogelijk het bod te wijzigen of zelfs in te trekken. Zodra het bod door Jet Airways is geaccepteerd, kan het niet meer ingetrokken worden.

 

 

Hoewel alle bieders hun creditcardgegevens moeten opgeven om een bod te plaatsen, worden alleen aan de winnende bieder kosten in rekening gebracht. Jet Airways informeert de gasten ruim voor vertrek per email over de biedingen en hun status.

Raj Sivakumar, Senior Vice President Network Planning and Revenue Management, Jet Airways, zegt: “JetUpgrade illustreert weer een primeur in de geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij met voortdurende innovaties om de gasten een uitzonderlijke vliegervaring te bieden. JetUpgrade draagt bij aan de klantervaring en biedt meer waarde aan de gasten die onze superieure services tijdens de vlucht waarderen.”

In samenwerking met PlusGrade, dat werkt met toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappijen, is JetUpgrade beschikbaar gesteld op alle vluchten van het netwerk van in totaal 65 binnenlandse en internationale bestemmingen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.