Stevige wandelschoen, waterdicht en ademend

Columbia introduceert de Daska Pass™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe, een lichte, waterdichte en goed ademende schoen voor heren. Gemaakt voor uitdagende wandelroutes zoals de vierdaagse van Nijmegen of de Tiroler Adlerweg. De wandelschoen heeft een stevige constructie die zorgt voor veel stabiliteit en comfort, ook onder extreme omstandigheden.

Het waterdichte, ademende Outdry membraan zit aan de buitenzijde van de schoen zodat niet alleen je voeten maar ook je schoenen droog blijven. De Vibram buitenzool heeft een indrukwekkende grip zowel op grashellingen en rotspartijen als op klei- en kiezelpaden, zonder steentjes vast te houden.

 

 

De voet wikkelt soepel af, deels door de wat afgeronde zool. De PU-tussenzool zorgt voor een aangename demping, ideaal als je rondtrekt met een grote rugzak. Zelfs op asfalt loopt de Daska erg soepel zonder te bonken. De schoen heeft verder een verstevigde hiel en neus en reflecterende elementen. De tong vouwt ruim open, waardoor de schoen makkelijk aantrekt, mede dankzij de handige treklip.

 

 

Eco-vriendelijk

De Daska Pass™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe is eco-vriendelijk geproduceerd. De zool is gemaakt van gerecycled materiaal en de veters zijn gemaakt van gerecycled polyester. Dankzij een nieuw proces is er veel minder water nodig voor het kleuren van de schoenen. Het membraan is waterproof gemaakt zonder behulp van PFC’s.

Informatie

De Columbia Daska Pass™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 189,95. Ga voor meer informatie naar de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.