AGU introduceert retro wielershirt

AGU introduceert dit voorjaar de stijlvolle SIX6 collectie. De collectie verwijst naar 1966, het geboortejaar van AGU, en grijpt terug naar de tijden dat AGU actief was in het profpeloton. In het design komen elementen terug van het iconische, door AGU gemaakte Panasonic-tenue van destijds. Deze collectie wordt volledig geproduceerd in Italië, de bakermat van cycling fashion.

Het design van de SIX6 PNSC Jersey Rebel Blue met schuine strepen en primaire kleuren is geleend van het Panasonic-tenue ten tijde van Phil Anderson en Eddy Planckaert. Het shirt is gemaakt van sneldrogend en ademend Summertime Polyester. De laser finished Lycra mouwen en een siliconen gripper in de tailleband houden de SIX6 PNSC Jersey perfect op zijn plaats. Het shirt zit mooi aangesloten op het lichaam.

 

 

Rebel Blue of Black

Dankzij een YKK-rits over de volledige lengte is het shirt gemakkelijk aan- en uit te trekken en op hete zomerdagen dient de rits als extra ventilatiemogelijkheid. Met drie achterzakken heeft dit kwaliteitsshirt meer dan voldoende opbergruimte. Naast Rebel Blue is er ook een Black versie.

 

 

Informatie

AGU Six6 PNSC, Rebel Blue of Black, consumentenadviesprijs € 89,99.

AGU fietskleding voor heren is verkrijgbaar bij de fietsvakhandel en webshops.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.