Jet Airways bestelt 75 extra Boeing 737 MAX vliegtuigen

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij, heeft een bestelling van 75 extra Boeing 737 MAX vliegtuigen bevestigd, hetgeen de totale order op 150 toestellen brengt.

Ruggengraat van de vloot

Het vliegtuigtype Boeing 737 vormt de ruggengraat van de vloot van Jet Airways. De 150 Boeing 737 MAX vliegtuigen zullen bij de Indiase luchtvaartmaatschappij niet alleen de huidige toestellen vervangen, maar ook haar vloot hypermodern en minder milieubelastend maken. Tegelijk wordt invulling gegeven aan Jet Airways’ groeistrategie en –aspiraties op ’s werelds snelst groeiende luchtvaartmarkt.

 

 

Vinay Dube, Chief Executive Officer, Jet Airways, zegt: “Onze bestelling van 75 extra Boeing 737 MAX vliegtuigen stelt ons in staat om onze gasten een zeer gevarieerd en hoogwaardig productaanbod te bieden. Deze extra order bevestigt ons vertrouwen en geloof in Boeing en onderstreept onze focus op een vlootopbouw met zeer moderne, betrouwbare en brandstofefficiënte vliegtuigen. Jet Airways’ partnerschap met Boeing gaat 25 jaar terug, het jaar waarin Jet Airways werd opgericht en voor het eerst het luchtruim koos. Met deze order bevestigt Jet Airways ook haar toewijding aan de groei en duurzaamheid van de Indiase luchtvaart.”

 

 

“We voelen ons vereerd met het vertrouwen van Jet Airways door Boeing opnieuw een order van 75 Boeing 737 MAX toestellen te gunnen” zegt Dinesh Keskar, Senior Vice President, Asia Pacific & India Sales, Boeing Commercial Airplanes. “Deze extra Boeing 737 MAX vliegtuigen zullen Jet Airways in staat stellen om haar leidende positie te continueren en om consumenten een superieure vliegervaring en betrouwbare vluchtuitvoering te bieden.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.